De Bazelstraat 22
2321 EH Leiden
06 - 2681 0072
 
 

Aanvragen offerte

Stuur een mail naar e.l.gorin@gorin.nl (of bel 06 26810072) met een tijdsbestek waarin de werkzaamheden plaats moeten vinden, de aarde daarvan en een (geschatte) woordentelling. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een vrijblijvende offerte. Eventueel nemen wij eerst contact met u op voor meer informatie.

Vertaalwerk is maatwerk. Daarom is de prijs mede afhankelijk van de aard van de opdracht. Wij bespreken de kosten altijd vooraf met u. Bij vertaalwerk kan het tarief variŽren afhankelijk van, onder andere, de complexiteit van de tekst, de levertermijn en de omvang van het vertaalwerk. Het tarief wordt uitgedrukt in een woordtarief. Hierbij wordt uitgegaan van het aantal woorden in de doeltaal. Betreft het een spoedopdracht, dan brengen wij extra kosten in rekening. Bij grote opdrachten of met vaste klanten kan een gereduceerd tarief worden overeengekomen.

Voor correctie-, redactie- en schrijfopdrachten schatten wij de tijd die we denken nodig te hebben en u betaalt een uurtarief. Ook dit tarief is logischerwijs afhankelijk van factoren als de complexiteit van de tekst, de levertermijn en de omvang van de tekst.

 
De Bazelstraat 22
2321 EH Leiden
telefoon: 06 - 2681 0072
e-mail: e.l.gorin@gorin.nl
kvk: 61124753
design: baut!